Lotta Ikävalko

Yhteystiedot

T:mi Loivea (y-tunnus 3164928-3)
e-mail: [email protected]

Lotta Ikävalko

Ankkurini elämän tuulissa ovat perheeni, ystäväni ja minua ympäröivä luonto. Koen itseni onnekkaaksi, kun saan asua perheeni kanssa metsän ja pellon välissä, raikasta maalaisilmaa hengitellen ja luonnon kiertokulkua ihmetellen. Uskollisena lenkkikaverina arkeani vauhdittaa myös punainen irlanninsetteri.

Elämäni on itseni näköistä: monipuolista ja polveilevaa, alati kehittyvää ja oppivaa, inspiroituvaa ja pääsävyltään iloisen kutkuttavaa. Arjessani työskentelen projektin johtotehtävissä rahoitusalalla. Sisäistä rauhaa ja kehon liikettä löydän luonnossa liikkumisen lisäksi joogasta. Inspiroidun kaikenlaisesta luovasta tekemisestä – oli se sitten piirtämistä, ruuanlaittoa, neulomista tai vaikkapa infografiikkaa.

Taustani

Olen työskennellyt 15 + vuotta rahoitusalalla, pääasiassa liiketoiminnan kehittämisen konsulttina ja projektinjohtotehtävissä. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri (2012) ja palvelumuotoilija (2021). Vahvuuksiani ovat kokonaiskuvan näkeminen pieniä yksityiskohtia unohtamatta sekä vahva visuaalinen kerronta. 

Olen myös kouluttautunut palautumisvalmentaja (2021) , PH Sointukylpy- ja sointumatkaohjaaja (2021), sekä harjoitteleva äänimaljahieroja.

Elämä on tässä ja nyt ja liian ihmeellinen haaskattavaksi itseään laiminlyömällä. Luotan vahvasti intuitioon ja nautin siitä, että saan toteuttaa itseäni tasapainoisesti monella eri saralla ja auttaa muitakin löytämään tasapainoa elämäänsä. Tasapaino onkin minulle avainsana. Se ei sulje mitään pois, se antaa tilaa mahdollisuuksille. Se auttaa voimaan hyvin. Uskon, että myös keholla ja mielellä on luontainen pyrkimys tasapainoon. Tasapaino on saavutettavissa, kunhan vain kuulemme ne hiljaiset (ja joskus jo huutavatkin) viestit, mitä kehomielemme meille kertoo.  

Missä voin auttaa sinua?

Palautumisvalmentajana, Sointykylpy- ja Sointumatkaohjaajana, sekä harjoittelevana äänimaljahierojana voin auttaa sinua löytämään avaimia parempaan palautumiseen ja stressinhallintaan, kohti tasapainoa. Voin tuottaa sinulle yksittäisen lepohetken tai voimme kulkea rinnakkain pidemmän matkaa: sinä oman elämäsi asiantuntijana ja toteuttajana, minä näkökulmien ja turvallisen valmennuspolun tarjoajana, myötäeläjänä.

Omat voimalauseeni

“Sometimes when things are falling apart, they may actually be falling into place.” (kirjailija J. Lynn)

“This too shall pass.” (persialainen runoilija ja suufimystikko Faridaddin Attar)

” Nothing is impossible, the word itself says I´m possible.” (näyttelijä Audrey Hepburn)

Palautteita Lotan valmennuksista ja ohjauksista

”Lotta valmentajana oli läpi valmennuksen hyvin johdonmukainen ja asiansa tunteva. Rauhallisella olemuksellaan hän loi luottamuksen ja onnistumisen ilmapiirin, joka antoi hyvän pohjan ja tuen valmennettavan ajatustyölle ja omille oivalluksille.” 

– Palautumisvalmennukseen osallistunut 

”Rentouttavaa, rauhoittavaa. Sain ajatukset kiireestä pois. Lotan ohjaus oli hyvää ja sopivan rauhallista. Haluaisin osallistua toistekin.”

– Hengähdyshetkeen osallistunut 

”Hengähdyshetki oli hyvin rentouttava. Lotan ohjeita oli helppoa seurata myös silmät kiinni. Ääni oli rauhallinen ja raukea. Tahti oli sopiva.”

– Hengähdyshetkeen osallistunut 

”Pidin erityisesti siitä, kuinka kokonaisvaltaisesti kykenin uppoutumaan rentoutukseen ja mielestäni Lotan seesteinen ote sai sen aikaiseksi.”

– Hengähdyshetkeen osallistunut