Ruut Vesenterä

Yhteystiedot

Kuningatarvuodet.fi

[email protected]

Tmi Watermelody (y tunnus 3190016-7)

Ruut Vesenterä

Koulutan uusia sukeltajia turvallisesti lajin pariin. Lisäksi voin auttaa sinua sosiaalisen median tilien luomisessa ja ylläpitämisessä, sisällön tuottamisessa sekä maksetun mainonnan toteuttamisessa.

Kuka olen?

Olen kahden teinityttären aktiivinen äiti. Tykkään liikkua ja toteuttaa. Nautin kun saan luoda uutta, tehdä ja organisoida asioita.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä ja esimiehenä toimimisesta. Kokemusta on myös sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja maksetun mainonnan tekemisestä.  Olen CMAS ja SSI sukelluskouluttaja ja koulutan sukeltajia Dive Finlandilla.

Sukellus on minulle myös palautumiskeino, mahdollisuus irtautua hektisen työn haasteista. Uuden opettelu ja taasen vanhojen taitojen hyödyntäminen täydellisen palauttavalla ja rennolla leijunnalla veden alla omaa hengitystä kuunnellen. Haluan, että mahdollisimman moni pääsisi kokemaan saman rauhan sisimmässään kuin minä koen ollessani veden alla.

Kirjoitan sukeltamisestani blogia ja ylläpidän sukellusaiheista YouTube-kanavaa sekä Instagram-tiliä, joiden avulla tuon rakasta harrastustani yhä laajemman joukon tietoisuuteen.

Olen luova ja aktiivisesti ideoiva ja voinkin auttaa sinua sukeltamaan oppimisen lisäksi sosiaalisen median tilien luomisessa ja ylläpitämisessä, sisällöntuotannossa sekä maksetun mainonnan toteuttamisessa.

“Mun ei täydy, vaan mä saan”