Kesän elementti vesi on salliva ja elämän virtaa edistävä.

Sisäisestä tasapainosta syntyy melodia. Keho, mieli, henki ovat läsnä ja soivat harmonisesti yhteen. Elementit tuli, vesi, maa, ilma ja eetteri ovat balanssissa soinnuissa. Tunteet, teot ja ajatukset rytmittävät ja tulevat palautumista. Luonnollinen rytmi virtaa ja luo kaunista melodiaa.

Kesän elementti vesi on salliva ja hyväksyvä. Vesi kehottaa heittäytymään, hyväksymään, antautumaan virtaavaan elämään.

Kehostamme suurin osa vettä, joten voimme sanoa että sisälläni on meri tai Suomalaisittain järvi.
Kuten veden virtaus, mikään ei ole ikuista, vaan elämä on jatkuvaa muutosta. Vesi elementtinä kuvastaa elämän kaunista muuttuvaa olemusta ja tunteiden vaihtuvaa jatkumoa.

Tunteet ovat kuin läikkyvän lammen aaltoja. Alati muuttuvia, läpi virtaavia. Välillä aalto heittää meidät eteenpäin ja välillä pysähtynyt vesi kelluttaa, pitää paikallaan, antaa odottaa.

Vesi on pehmeä elementti, se keinuttaa, uinuttaa, kelluttaa. Vesi on sallivaa. Voit olla missä asennossa haluat. Vesi antaa siihen luvan. Vesi elementtinä kehottaa hyväksymään ja antautumaan. Vesi sallivuudessaan kehottaa meitä olemaan kavereita kaikkein puoliemme kanssa. Vesi kuiskaa – Sinä riität sellaisena kuin olet.

Kuten vesi, elämä itse on kontrolloimaton. Emme voi vaikuttaa kaikkeen meidän ulkopuolelta tulevaan. Voimme päästää irti kontrollista ja antaa veden viedä, antaa virran johdattaa ja laineen keinuttaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.