Kokemuksia

Hengähdyshetkiä® tunneille osallistuneiden palautteita

” Erinomainen ohjaaja, koska hän perustelee liikesarjat, kertoo niiden hyödyistä, sallii myös variaatiot. Ohjattava ei tunne painetta suoritukseen. Voi siis keskittyä kuuntelemaan omaa kroppaansa ja sen tuntemuksia. Yllättävän paljon olen kehoni tuntemuksista näissä harjoitteissa havainnut ja oppinut!”

”Rauhallinen ääni ja olemus ohjasi koko tuntikokonaisuutta todella hyvin. Tunti avasi kehoni jännitystiloja ja rauhoitti mieltä. Tarvitsin tätä juuri tänään. Iso kiitos , rauhoittui niin mieli kuin ruumis.”

”Vain muutamia kokemuksia tällaisesta kehotyöskentelystä takana. Kiitollinen ja onnellinen olo. Sinulla on ihana, lempeä ääni ohjatessa. Sitä on helppo kuunnella ja seurata ohjeita. Loppurentoutuksen olisi halunnut kestävän pidempään. Juuri sain syvän sydänyhteyden, kun se jo loppuikin. ”

“Tunnit ovat palvelleet sen hetken palautumistarvetta ja ohjaaja on kuunnellut osallistujaa ja valinnut tunnin sisällön tarpeen mukaan. Äänen sävy ja paino on rauhallinen sekä tahti palautumista tukeva. Hänellä luontainen kyky olla läsnä antaen tilaa ihmisen kohtaamiselle. Olen pitänyt hetkistä paljon!”

“Pikkuhiljaa on rutiini alkanut kehittymään omaan mieleen näiden taukohetkien aikana. Yllätyksekseni olen huomannut, että mielen tyhjentymisen sijaan mielessä on alkanut virrata energiaa ja positiivisia asioita, ”tekemisen meininkiä”. Hengähdyshetkien jälkeen olen tuntenut itseni energiseksi ja voimautuneeksi”

”Tänään teki tosi hyvää rauhoittua, hengittää ja vapauttaa rintarankaa sekä muita lihaksia kireyksistä ja kokea yhteyttä muiden tunnille osallistuneiden kanssa.”

“Henkilökohtaisesti myös liikutuin kyyneleisiin saakka ja tajusin valaistumisen merkityksen erityisesti tänään, Lucian päivänä. Rauhallinen, pehmeä ääni auttaa rentoon tilaan pääsemistä ja selkeä ohjaus hengitysrytmin ylläpidossa.”

Maa ja Juuret -kurssin palaute

”Iso kiitos mahdollisuudesta päästä rentoutumaan ja keskittymään omaan itseeni. Viikonloppuna vasta huomasin, miten huonolla hoidolla olinkaan ollut. Kurssi antoi runsaasti välineitä itseni tutkiskeluun ja avasi itsestä erilaisia osioita. ”Mun ei täydy, vaan mä saan.” Sydämellinen kiitos! Ihanaa kun sain olla mukana.

”Kurssi alkoi aivan mahtavalla kehotyöskentelyllä. Omaan kehoon ja mieleen sai heti yhteyden. Ulkona työskentely oli ihanaa ja siitä nautin paljon. Omalle prosessoinnille ja keskustelle olisi hyvä ollut saada vielä enemmän aikaa. Tekeminen vaihteli ja oli monipuolista. Ruoka oli ❤️. Kiitos upeasta kurssikokonaisuudesta. Oli ihana hengähdys ja pysähdys arjen keskellä. Kiitos !

”Toimiva konsepti kerta kaikkiaan. Yhdessä pystyitte luomaan turvallinen ja rauhallisen ympäristön. Samalla löytyi rentoutta. Asiantuntevaa otetta valmentamiseen ja esityksiin. Intuitiivista ja luovaa puolta hyvin esille. Pohdittavaa. Pohdinnoille enemmän aikaa, enemmän aikaa maalata jne.”

”Ajatukset virtaa intuitiivisesti. Ihmeellinen fiilis, kokonainen, kiitollinen fiilis. Tämä kurssi oli päätös monta vuotta kestäneelle prosessille, jossa olen työstänyt maan melodiaa synnyttäen ja eri tavoin työskennellen. Henkilökohtainen analyysi ja taiteellinen työ on kulkenut käsikädessä pedagogisen työn kanssa.  Omilla kursseilla on maalattu kiviä, tehty manifestointeja kuvan ja äänen avulla maan energioiden ympäröimänä. Vahvaa fyysistä yhteyttä maahan ja yhteyttä oman äänen avulla omaan aurinkokeskukseen. Tätä kaikkea on tehty toiminnan tasolla, ilman että olen sanoittanut viestejä. TÄLLÄ kurssilla sanoitettiin KAIKKI. Se toimi upealla tavalla, siksi kiitollinen ja kokonainen olo. Kiitos, kiitos, kiitos. T. Maan tyttö, korven tyttö.”

”Mukava ja rento ilmapiiri. Esiintyminen oli hyvin luontevaa, aiheesta toiseen siirryttiin luontevasti ja tunnelma oli mukava ja rento. Ruoka ja aamupala oli tosi hyvää.”

Palautumisvalmennukseen osallistuneiden palautteita

“Valmentaja on lempeän rauhallinen. Harjoitukset ohjattiin selkeästi ja sain tarpeeksi aikaa niiden tekemiseen. Neljän kerran kokonaisuus oli sopivan mittainen ja sisällöltään monipuolinen. Pidin erityisesti mielikuvaharjoituksista, jotka valmentaja ohjasi rauhallisesti ja selkeästi. Kiitos!”

” Valmentaja oli läpi valmennuksen hyvin johdonmukainen ja asiansa tunteva. Rauhallisella olemuksellaan hän loi luottamuksen ja onnistumisen ilmapiirin, joka antoi hyvän pohjan ja tuen valmennettavan ajatustyölle ja omille oivalluksille”

“Valmentajalla ratkaisukeskeinen ja keskusteleva, eteenpäin vievä tyyli. En ihan osannut sanoittaa omaa tilannetta/tavoitteita alkuun, mutta hän osasi kysyä oikeanlaisia kysymyksiä ja koin, että tavoitteeni palautumisvalmennukselle kirkastui. Valmentaja on vahvasti asiakaslähtöinen, ja hänelle on selvästi luontaista auttaa muita voimaan paremmin. Hänessä on sellaista rauhaa ja valoa, josta asiakkaana oli ilo päästä ammentamaan myös itselle 🙂 

Oli todella mielenkiintoista, opettavaista ja arvokasta opetella tietoista pysähtymistä ja hengähdyshetkiä, ja tuon saamiani vinkkejä ehdottomasti mukaan arkeeni! Lämmin kiitos”

“Rauhallinen ja tyyni valmentaja, joka osaa luoda asiakkaan ja valmentajan välille luottamuksellisen ja turvallisen tilan

“Maria on erittäin inspiroiva ihmisenä, helposti lähestyttävä ja asiansa osaava. Hän on hyvin ihmisläheinen ja osaa löytää sopivat sanat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän osaa ottaa hyvin vastaan asiakkaita, jotka ovat neuropsykiatrisella kirjolla (esim. ADHD, autismin kirjo) ja on lisäksi sukupuoli/seksuaalisensitiivinen työssään. Suosittelen myös muille sateenkaari-ihmisille

Työpaikan resilienssiä kehittävä verkkokurssi

“Ajankohtainen, hyödyllinen, selkeä ja voimaannuttava koulutus. Arvio sekä sisällöstä että toteutuksesta oli 5/5.

-Työpaikan resilienssiä kehittävän verkkokurssin osallistuja, esimies