Palvelut yrityksille

Finnish Wellbeing on työhyvinvointipalveluiden asiantuntija. Missiomme mukaan haluamme auttaa yrityksiä, organisaatioita ja niiden jäseniä löytämään kestävää hyvinvointia, tasapainoa ja sitä kautta merkityksellisyyttä työelämään ja koko elämään.

Työhyvinvointipalvelumme löytävät kehityskohteet
Kun meillä on tasapaino stressin, palautumisen ja työn innostavuuden välillä, on tilanne voimavaroja kerryttävä sekä työntekijän että työnantajan kannalta. Työntekijät voivat hyvin, ja työnantajalla on paremmat eväät selvitä alati kiristyvässä kilpailussa.

Olemme usein tietoisia siitä, mitä hyvä palautuminen ja työssä jaksaminen vaatii.  Palautunut, virkeä ja aikaansaava ihminen työyhteisössä on sekä henkilön että yrityksen etu. Työhyvinvointi on usein korkealla yritysten strategiassa. Matka strategiasta toimintaan voi kuitenkin olla pitkä ja vaativa, ja usein siihen tarvitaan ulkopuolisia työhyvinvointipalveluita.

Hyvinvoinnin tasapainon tarpeet ovat organisaatiokohtaiset. Finnish Wellbeing Research auttaa löytämään ne kohdat ja alueet, jotka ovat hyvinvoivan organisaation esteenä ja joihin kannattaa tuloksen kannalta panostaa.

Oivallusten kautta työhyvinvointiin
On mahdollista suoriutua työstä erinomaisesti ja samalla toimia palautuneesta tilasta käsin ilman ylikuormittumista. Yksilön hyvinvointi vaikuttaa koko yhteisöön.

Hyvinvointi ja tasapaino ovat sisäinen tila, ja ne edellyttävät oivaltamisen ja kokemuksellisuuden kautta myös käytäntöön viemistä ja harjoittelua.

Työhyvinvointipalvelumme teille
Tarjoamme avuksenne keho-mieli-tasapainoon työyhteisöä ja yksilöä palvelevia, oivalluttavia ja kokemuksellisia metodeja, moderneja työkaluja, valmennusta ja kurssimuotoisia työhyvinvointipalveluita.

Katso myös hyvinvoinnin toimialalle räätälöidyt markkinointipalvelumme alta.

Hyvinvointipalvelut