PH® Sointukylpy tai PH® Sointumatka yksityistilaisuuteesi

Onko sinulla suunnitteilla tilaisuus, jossa haluat tarjota osallistujille yhteisen rentoutushetken kauniiden äänimaljojen ja fen gongin sointujen ja soinnista syntyvän värähtelyn avulla? Tai haluaisitko viettää rentoutumiseen ja hyvinvointiin keskittyvän päivän kavereiden kesken ja kokea äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen?

Vibro-akustinen äänimalja- ja fen gong rentoutus toimii kokonaisvaltaisena rentoutumismenetelmänä. Äänimalja- ja fen gong-rentoutus toteutetaan Sointukylpynä tai toiveidenne pohjalta räätälöitynä Sointumatkana, jossa äänimaljojen ja gongin soitto yhdistyy ohjattuun mielikuva- tai meditaatiomatkaan.

Sointukylvyssä tai – matkassa äänimaljoja, fen gongia ja muita lempeä-äänisiä instrumentteja soitetaan lempeästi ja rauhallisessa rytmissä kehon läheisyydessä, rentoutujan ollessa mukavassa asennossa istuen tai alustalla maaten. Tilaisuuden kesto on noin yksi tunti, josta noin 30-40 minuuttia varsinaista Sointukylpyä- tai matkaa.

Ohjaajasta: Lotta käyttää äänimaljarentoutuksessa laadukkaita, terapiakäyttöön suunniteltuja Peter Hess® Therapie Klangschalen -äänimaljoja ja fen gongia (halkaisija 70 cm – soveltuu myös isompiin tiloihin). Lotta on valmistunut Sointukylpy- ja Sointumatkaohjaajaksi Suomen Peter Hess Akatemiasta (2021) ja hän kouluttautuu parhaillaan myös äänimaljahierojaksi. Hän on myös kouluttautunut Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentaja. Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Voit lukea lisää äänimalja- ja gong-rentoutuksesta blogista täältä. Osta pakettisi täältä.