Äänimaljahierontakokeilu yksityistilaisuuteesi

Haluaisitko viettää rentoutumiseen ja hyvinvointiin keskittyvän päivän kavereiden kesken ja kokea äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen?

Vibro-akustinen äänirentoutus tai ns. äänimaljahieronta on nimensä mukaisesti hierontaa äänen avulla ja toimii kokonaisvaltaisena rentoutusmenetelmänä.

Äänimaljahierontakokeilu – tilaisuus alkaa yhteisellä johdannolla äänimaljojen maailmaan ja äänimaljahierontaan. Varsinainen äänimaljahieronta toteutetaan yhdelle henkilölle kerrallaan, erillisessä rauhallisessa tilassa. Äänimaljahieronnassa alkukeskustelun – ja halutessasi myös maljojen kokeilun jälkeen – asetut omissa, mukavissa vaatteissasi hierontapöydälle viltin alle. Äänimaljahieroja soittaa maljoja rauhallisessa rytmissä kehollasi tai sen lähellä, luoden turvallisen äänimaiseman ja sallien sinun kehosi ja mielesi rentoutua maljojen syvän pehmeän soinnin mukana.

Äänimaljahierojasta: Lotta käyttää äänimaljahieronnassa laadukkaita, terapiakäyttöön suunniteltuja Peter Hess® Therapie Klangschalen-äänimaljoja. Lotta kouluttautuu parhaillaan äänimaljahierojaksi Suomen Peter Hess®-akatemiassa ja hän on valmistunut PH® Sointukylpy- ja PH® Sointumatkaohjaaja.Ennen Lotan valmistumista Peter Hess® äänimaljahieronnan harjoittajaksi hän tarjoaa äänimaljahierontaa harjoittelijahintaan. Lotta on myös kouluttautunut Hengähdyshetkiä® palautumisvalmentaja.

Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Voit lukea lisää äänimalja- ja gong-rentoutuksesta blogista täältä.