Äänirentoutushetkiä tilaisuuteesi

Onko sinulla suunnitteilla työhyvinvointipäivä, jossa haluat tarjota osallistujille oman rentoutumisen hetken kauniiden äänimaljojen sointujen ja soinnista syntyvän värähtelyn avulla? 

Vibro-akustinen äänimaljarentoutus tai ns. äänimaljahieronta on nimensä mukaisesti hierontaa äänen avulla ja toimii kokonaisvaltaisena rentoutusmenetelmänä. Äänimaljarentoutuksessa alkukeskustelun – ja halutessasi myös maljojen kokeilun jälkeen – asetut omissa, mukavissa vaatteissasi hierontapöydälle viltin alle. Äänimaljahieroja soittaa maljoja rauhallisessa rytmissä kehollasi tai sen lähellä, luoden turvallisen äänimaiseman ja sallien sinun kehosi ja mielesi rentoutua maljojen syvän pehmeän soinnin mukana.

Äänimaljahierojasta: Lotta käyttää äänimaljarentoutuksessa laadukkaita, terapiakäyttöön suunniteltuja Peter Hess® Therapie Klangschalen -äänimaljoja. Lotta kouluttautuu parhaillaan äänimaljahierojaksi ja myöhemmässä vaiheessa myös Sointukylpyohjaajaksi Suomen Peter Hess® -akatemiassa. Tällä hetkellä tarjolla palveluna on (harjoittelijatason) äänimaljarentoutusta, myöhemmässä vaiheessa myös ryhmille suunnattuja Sointukylpy-rentoutuksia. Ennen Lotan valmistumista Peter Hess® -äänimaljahieronnan harjoittajaksi hän tarjoaa äänimaljarentoutusta harjoittelijahintaan. Lotta on myös kouluttautunut Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentaja. Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Ota yhteyttä Lottaan [email protected]!