Hengähdyshetkiä® Palautumis­valmennus

Palautumisvalmennukseen osallistuminen on tietoinen askel kohti parempaa hyvinvointia, stressinhallintaa ja palautumista. Palautumisvalmennuksessa keskitymme etsimään ja löytämään sinulle sopivia keinoja kenties horjuvan tai kadonneen tasapainon saavuttamiseksi elämäsi eri osa-alueilla tai sinulle erityisiä haasteita aiheuttavassa tilanteessa. Keskitymme keho-mieli-yhteyden löytämiseen ja kehon viestien kuuntelemiseen matkallasi kohti parempaa palautumista ja stressinhallintaa.

Valmennus koostuu keskustelevasta, toiminnallisesta valmennuksesta, restoratiivisesta (palauttavasta) liikeharjoittelusta, hengitysharjoituksista sekä läsnäolo-, keskittymis- ja mielikuvaharjoitteista. Olennainen osa valmennusmatkaasi on valmennushetkien ulkopuolella, omassa arjessasi tapahtuva harjoittelu. Palautumisvalmennus noudattaa turvallista ratkaisukeskeisen valmennuksen prosessia, kuitenkin aina sinun tilanteesi yksilöllisesti huomioiden.

Palautumisvalmennus voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin arjen stressikuormaa ja löytämään uusia näkökulmia palautumiseen sekä stressinhallintaan. Valmennus voi myös auttaa hahmottamaan erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja tai löytämään uuden suunnan jumissa olevassa tilanteessa. Palautumisvalmennus voi antaa sinulle tukea erilaisista haasteellisista elämäntilanteista toipumiseen sekä itsemyötätunnon ja itsetuntemuksen kasvattamiseen. Palautumisvalmennus voi olla myös ihan yksinkertaisesti turvallinen ja rauhallinen läsnäolon hetki sinulle itsellesi.

Palautumisvalmennus voi toimia ratkaisukeskeisenä työkaluna esimerkiksi terapian tai lääketieteellisen hoidon rinnalla, ei kuitenkaan koskaan näiden korvaajana.

VALMENTAJASTA: Lotta on koulutettu Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentaja (Villa Mandala, 2021). Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Ota yhteyttä Lottaan [email protected]!