Ravintovalmennus

Ravinto

valmennus

Ravintovalmennus lähtee sinusta, sinun tarpeista ja toiveista. Haluatko saada rauhallisemman vatsan? Vai onko tavoitteena pudottaa painoa? Tai kaipaatko kenties enemmän energiaa arkeesi tai vinkkejä kasvisruokavalioon? Ota askel kohti parempaan, energisempään oloa ja itsestä huolehtimista.

Ravintovalmennus on funktionaalista ravintoneuvontaa, jossa ihminen nähdään yksilöllisenä kokonaisuutena. Ravintoneuvonta pohjautuu tutkittuun tietoon eikä se ole vain yhden tietyn ruokavalion myyntiä tai pikadieettejä. Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan juuri hänen tarpeitaan vastaava ruokavalio, jossa huomioidaan mm. asiakkaan hormonitoiminta, ruoansulatus ja stressitaso. Tavoitteena on pysyvä elämäntapa, jossa mieli ja keho ovat sopusoinnussa keskenään.

Ravintovalmennuksessa pyritään löytämään ongelmille juurisyyt, jolloin tavoitteisiin päästään pelkkiin oireisiin keskittymistä paremmin.

Ravintovalmennus tapahtuu etänä Zoomin välityksellä keskiviikkoisin ja torstaisin.

Painonpudotus-, Toimiva vatsa – ja Hyvinvointi ja parempaa oloa -ravintovalmennuspaketit koostuvat kahden tunnin alkukonsultaatiosta ja tunnin kestävistä seurantakonsultaatioista.

Painonpudotuksen ravintovalmennuspaketti sisältää alkukonsultaation (1 x 2 h) sekä viisi seurantakonsultaatiota (5 x 1 h). Toimiva vatsa -paketti sisältää alkukonsultaation (1 x 2h) sekä kolme seurantakonsultaatiota (3 x 1h).  Hyvinvointia ja parempaa oloa -paketti sisältää alkukonsultaation (1 x 2h) sekä kaksi seurantakonsultaatiota (2 x 1h).

Ennen alkukonsultaatiota pyydän sinua pitämään kolmen päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jonka analysoin ensimmäiselle tapaamiskerralle. Ruokapäiväkirjan ja alkukonsultaation haastattelun pohjalta teen sinulle suositukset ruokavaliomuutoksiin.

Muutokset otetaan käyttöön pienin askelin, sinun elämäntilanteesi ja resurssisi puitteissa. Kaikkiin palveluihin kuuluu aina apu myös konsultaatioiden välillä.

Palveluistani saat aina kirjalliset muistiinpanot sekä ohjeet jatkotoimenpiteistä.

 

Huomioithan, että ravintoneuvonta on perusterveydenhuoltoa täydentävää hoitoa. Kauttani pääsee Puhti-laboratorioon ympäri Suomen.

Pauliina

Funktionaalinen ravintoneuvoja Pauliina on valmistunut Terveysopisto Saluksesta diplomiravintoneuvojaksi (2021). Hän on pohjakoulutukseltaan kotitalous- ja terveystiedon opettaja. Funktionaaliseksi ravintoterapeutiksi Pauliina valmistunee alkuvuodesta 2023.

Ota ennen palvelun ostamista yhteyttä Pauliinaan [email protected] varataksesi ajan ja kerro, millaisiin ongelmiin kaipaat apua. Ravintovalmennukset tapahtuvat etänä keskiviikkoisin tai torstaisin klo 10-19 välillä. Lähetän sinulle sähköpostitse ruokapäiväkirjan täytettäväksi ohjeistuksineen, jonka jälkeen voit ostaa palvelun verkkokaupasta. Ravintovalmennus on myös oiva lahja miehelle, vaimolle, äidille tai ystävälle.

Lue lisää Pauliinasta täältä

Ravintovalmennus paketit