Sukelluskokeilu

Sukelluskokeilu vie sinut tutustumaan veteen palauttavana ja rentouttavana elementtinä. Vien sinut turvallisesti ja rauhallisesti opastaen kokeilemaan, miltä tuntuu hengittää veden alla ja antautua nauttimaan veden kannattelevasta ja hellivästä tuesta. Kuka tietää, mihin seikkailuihin tämä kokeilu sinut viekään! Voit ostaa kokeilun myös lahjaksi vaikkapa puolisollesi ja itsellesi tai koko perheelle.

Sukelluskokeilu toteutetaan Dive Finlandin tiloissa Espoon Otaniemessä osoitteessa Kivimiehentie 2. Kokeilu toteutetaan pääsääntöisesti iltaisin tai viikonloppuisin, tarkemman ajan voit varata suoraan ottamalla yhteyttä minuun. Kokeilu kestää noin kolme tuntia.

Sukelluskokeiluun tarvitset mukaan vain uimapuvun, pyyhkeen sekä henkilökohtaiset pesuaineet. Muut varusteet löytyvät paikanpäältä. Aluksi käymme läpi sukelluksen perusperiaatteet ja täytämme terveysselvityksen, minkä jälkeen siirrymme altaalle. Tutustumme rauhallisesti varusteisiin ja siihen, miltä tuntuu hengittää paineilmaa kasvot vedessä. Kaikki tapahtuu sinulle sopivassa tahdissa. Ennen kokeilua täytetään terveysselvitys. 

OHJAAJASTA: Ruut on SSI ja CMAS sukelluskouluttaja. Voit tutustua minuun lisää täältä.

MISSÄ? Dive Finland, Kivimiehentie 2, Otaniemi, Espoo

HINTA 69 € /hlö

Osta kokeilu täältä!

Ota yhteyttä ohjaaja Ruut Vesenterään [email protected]!

Hyvinvointipalvelut