Äänirentoutushetkiä tilaisuuteesi, kuluttaja-asiakkaat (min. 3 hlöä)

185.00 370.00 

Äänimaljarentoutus tuo rentoutumisen hetkiä tilaisuutesi osallistujille äänimaljojen sointujen siivittämänä. Rentoutus sopii niin työhyvinvointipäiviin kuin ystävien kesken tapahtuviin kokoontumisiin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Äänimaljarentoutus luo rentoutumisen hetkiä äänimaljojen sointujen siivittämänä.

Onko sinulla suunnitteilla työhyvinvointipäivä, jossa haluat tarjota osallistujille oman rentoutushetken kauniiden äänimaljojen sointujen ja soinnista syntyvän värähtelyn avulla? Tai haluaisitko viettää rentoutumiseen ja hyvinvointiin keskittyvän päivän kavereiden kesken ja kokea äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen?

Vibro-akustinen äänimaljarentoutus tai ns. äänimaljahieronta on nimensä mukaisesti hierontaa äänen avulla ja toimii kokonaisvaltaisena rentoutusmenetelmänä. Äänimaljarentoutuksessa alkukeskustelun – ja halutessasi myös maljojen kokeilun jälkeen – asetut omissa, mukavissa vaatteissasi hierontapöydälle viltin alle. Äänimaljahieroja soittaa maljoja rauhallisessa rytmissä kehollasi tai sen lähellä, luoden turvallisen äänimaiseman ja sallien sinun kehosi ja mielesi rentoutua maljojen syvän pehmeän soinnin mukana.

Äänimaljahierojasta: Lotta käyttää äänimaljarentoutuksessa laadukkaita, terapiakäyttöön suunniteltuja Peter Hess® Therapie Klangschalen -äänimaljoja. Lotta kouluttautuu parhaillaan äänimaljahierojaksi ja myöhemmässä vaiheessa myös Sointukylpyohjaajaksi Suomen Peter Hess® -akatemiassa. Tällä hetkellä tarjolla palveluna on (harjoittelijatason) äänimaljarentoutusta, myöhemmässä vaiheessa myös ryhmille suunnattuja Sointukylpy-rentoutuksia. Ennen Lotan valmistumista Peter Hess® -äänimaljahieronnan harjoittajaksi hän tarjoaa äänimaljarentoutusta harjoittelijahintaan. Lotta on myös kouluttautunut Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentaja. Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Osallistujamäärä

3 osallistujaa, 4 osallistujaa, 5 osallistujaa, 6 osallistujaa, 7 osallistujaa, 8 osallistujaa, 9 osallistujaa, 10 osallistujaa

Missä tilaisuutesi järjestetään?

Vihti, Karkkila, Lohja, Nurmijärvi, Siuntio, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Inkoo, Järvenpää, Kerava, Raasepori, Salo, Hanko, Porvoo, Loviisa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äänirentoutushetkiä tilaisuuteesi, kuluttaja-asiakkaat (min. 3 hlöä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • Store Name: Tmi Loivea
  • Vendor: Tmi Loivea
  • No ratings found yet!