Äänirentoutushetkiä tilaisuuteesi, Yritysasiakkaat

849.40 1,078.80 

Rentoutumisen hetkiä tilaisuutesi osallistujille äänimaljojen sointujen siivittämänä. 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Onko sinulla suunnitteilla työhyvinvointipäivä, jossa haluat tarjota osallistujille oman rentoutumisen hetken kauniiden äänimaljojen sointujen ja soinnista syntyvän värähtelyn avulla? 

Vibro-akustinen äänirentoutus tai ns. äänimaljahieronta on nimensä mukaisesti hierontaa äänen avulla ja toimii kokonaisvaltaisena rentoutusmenetelmänä. Äänimaljahieronnassa alkukeskustelun – ja halutessasi myös maljojen kokeilun jälkeen – asetut omissa, mukavissa vaatteissasi hierontapöydälle viltin alle. Äänimaljahieroja soittaa maljoja rauhallisessa rytmissä kehollasi tai sen lähellä, luoden turvallisen äänimaiseman ja sallien sinun kehosi ja mielesi rentoutua maljojen syvän pehmeän soinnin mukana. 

Äänimaljahierojasta: Lotta käyttää äänimaljahieronnassa laadukkaita, terapiakäyttöön suunniteltuja Peter Hess® Therapie Klangschalen-äänimaljoja. Lotta kouluttautuu parhaillaan äänimaljahierojaksi ja myöhemmässä vaiheessa myös Sointukylpyohjaajaksi Suomen Peter Hess®-akatemiassa. Tällä hetkellä tarjolla palveluna on (harjoittelijatason) äänimaljahierontaa, myöhemmässä vaiheessa myös ryhmille suunnattuja Sointukylpy-rentoutuksia. Ennen Lotan valmistumista Peter Hess® äänimaljahieronnan harjoittajaksi hän tarjoaa äänimaljahierontaa harjoittelijahintaan. Lotta on myös kouluttautunut Hengähdyshetkiä® palautumisvalmentaja. Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Käytännön rajoitteet: 

Tilaisuuden (äänimaljahierontaan osallistuvien) maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä ja tilaisuus järjestetään Etelä-Suomessa. Yhteen osallistujaan on varattu aikaa 30 minuuttia, josta vähintään 20 minuuttia äänimaljahierontaa. 

Ennen verkkokauppaostosta, olethan yhteydessä [email protected] ja kerro suunnitteilla olevan tilaisuutesi luonteesta, ajankohdasta ja osallistujamäärästä, sekä missä tilaisuus järjestetään. Huomioithan, että matkakuluista veloitetaan lisäkustannus. Lotta on sinuun pikimmiten yhteydessä yhteydenottosi jälkeen.

Osallistujamäärä

3 osallistujaa, 4 osallistujaa, 5 osallistujaa, 6 osallistujaa, 7 osallistujaa, 8 osallistujaa, 9 osallistujaa, 10 osallistujaa

Missä tilaisuutesi järjestetään?

Vihti, Karkkila, Lohja, Nurmijärvi, Siuntio, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Inkoo, Järvenpää, Kerava, Raasepori, Salo, Hanko, Porvoo, Loviisa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äänirentoutushetkiä tilaisuuteesi, Yritysasiakkaat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • Store Name: Tmi Loivea
  • Vendor: Tmi Loivea
  • No ratings found yet!