Asiakasymmärrystutkimus. Mitä asiakkaat ajattelevat palvelustasi?

0.00 

Tiedätkö, mitä asiakkaasi todella ajattelevat palvelustasi? Tunnetko asiakkaasi ja heidän tarpeensa, odotuksensa ja toiveensa? Kun halutaan tarjota palveluja, jotka ovat aidosti asiakaslähtöisiä, ratkaisun avaimet löytyvät asiakasymmärryksestä.

Osasto:

Asiakasymmärrys syntyy tutkimalla. Tutkimus ei tarkoita ainoastaan tiedon keräämistä vaan sen ratkaisevin osa on tiedon analysointi ja tulosten tulkinta: mitä kerätty tieto todella kertoo asiakkaista ja miten tietoa voidaan hyödyntää palvelun kehittämisessä.

Tiedon keräämiseen voidaan käyttää erilaisia menetelmiä:

asiakaskyselyjä

haastatteluja

havainnointia

osallistavia työpajoja

muita yhteiskehittämisen menetelmiä

Menetelmän valinta kannattaa tehdä tarkoin, sillä se vaikuttaa siihen, millaista tietoa asiakkaista saamme ja miten sitä voi hyödyntää. Erilaisia menetelmiä kannattaakin yhdistellä mahdollisimman kattavan ja syvällisen ymmärryksen saavuttamiseksi.

Tutkitun tiedon avulla voidaan muodostaa mm. asiakasprofiileja, jolloin hahmottuu tarkemmin erilaisten asiakasryhmien tarpeet, odotukset ja toiveet. Näin eri ryhmille voi kohdentaa juuri heitä puhuttelevaa mainontaa tai palvelukokonaisuuksia.

Asiakasymmärryksen tutkimuspalvelujen hinnat määrittyvät projektin laajuuden ja käytettyjen menetelmien perusteella. Pyydä tarjous, niin otan yhteyttä ja mietitään yhdessä tarpeitasi vastaava tutkimuspaketti, samalla saat hinta-arvion.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asiakasymmärrystutkimus. Mitä asiakkaat ajattelevat palvelustasi?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vendor Information

  • No ratings found yet!