Kestävään hyvinvointiin

, , ,

Hengähdyshetkiä® Special Edition (min 5 hlöä)

15.00 25.00 

Hengähdyshetkiä sinulle, tiimille tai ystäväporukalle. Hengähdyshetkiä® on 1,5 tunnin ohjattu rentoutushetki, joka sisältää restoratiivista liikettä sekä hengitys- ja läsnäoloharjoituksia. Se tarjoaa keholle mahdollisuuden lepoon ja palautumiseen.

Hengähdyshetkiä® on 1,5 tunnin ohjattu rentoutushetki, joka sisältää restoratiivista liikettä sekä hengitys- ja läsnäoloharjoituksia. Se tarjoaa keholle mahdollisuuden lepoon ja palautumiseen.

Kukapa meistä ei kaipaisi hetken hengähdystä, pysähtymistä kiireisen arjen keskellä.

Hengähdyshetkiä® Special Edition on aikaa itselle, kuitenkin tutussa seurassa. Se on ennalta sovittu palautumisen ja rentoutumisen hetki, jolloin voit keskittyä omaan hyvinvointiin.

Hengähdyshetkiä®-metodissa on kyse mielen ja kehon huollosta. Huollamme kehoa palauttavien eli restoratiivisten liikkeiden avulla. Asentojen lisäksi käytämme muita tekniikoita, kuten hengitysharjoituksia sekä läsnäolo- ja tarkkaavaisuusharjoituksia.

Restoratiivinen liike on parantava ja stressiä ennaltaehkäisevä. Se vie sinut syvälle rentouteen ja tarjoaa keholle mahdollisuuden lepoon ja palautumiseen. Keho aktivoidaan lempeästi parasympaattisen hermoston puolelle. Harjoituksissa opetellaan kykyä päästää irti, olla läsnä hetkessä ja aivoja palautumaan. Niissä elvytetään mahdollisesti stressiä kokenutta itseä voimaan paremmin. Hengähdyshetkiä on hetki ja paikka, jossa on aika levätä ja tuntea lämpöä.

Hengähdyshetkiä sopii hyvin yritykselle hyvinvointipäivään tai vaikka kiireisen viikon päätteeksi. Hetki sopii myös erinomaisesti pienen ryhmän tapaamisen rentoutushetkeksi.

Hengähdyshetkiä-metodi soveltuu ihan kaikille. Palautteen mukaan jo yksi kerta saattaa vaikuttaa positiivisesti.

OHJAAJASTA: Hanna on koulutettu Hengähdyshetkiä® palautumisvalmentaja (Villa Mandala, 2021). Voit tutustua minuun lisää jäsensivullani.

SISÄLTÖ: Ohjattu helppo koreografia. Soveltuu kaikille lähtötilanteesta riippumatta. Tunnin aikana opastetaan ja annetaan vaihtoehtoisia liikkeitä. Hengähdyshetkiä sisältää syvävenyttäviä ja rentouttavia liikkeitä, hengitysharjoituksia ja ohjattua rentoutusta.

MISSÄ?
Hetki voidaan järjestää etänä tai ennalta sovitussa paikassa.
Paikanpäällä pidettävät hengähdyshetket voidaan pitää Etelä-Suomen alueella.

KESTO 1,5h

KUINKA PALVELU TOIMII?

Voit sopia ajankohdasta kanssani. Olethan yhteydessä ennen ostoa verkkokaupasta os. [email protected].
Sovimme paikasta ja ajankohdasta tai virtuaalisen tunnin ajankohdasta. Virtuaaliselle tunnille osallistujat voivat osallistua esim. kotoa käsin tai voitte kaikki osallistua yhdessä linkin kautta.
Toimitan ohjeet mukaan otettavista välinestä.
Mikäli näemme, tuon mukanani osan välineistä.

MILLOIN?
Sovittuna ajankohtana arki-iltoina tai sunnuntaina aamupäivällä.

HINTA: Virtuaalinen15 €/ hlö. Live 25 €/ hlö
Min. osallistujamäärä 5 hlöä
Matkakulut veloitetaan erikseen

Virtuaalinen vai live

Virtuaalinen, Live

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hengähdyshetkiä® Special Edition (min 5 hlöä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • Store Name: I Am Melody
  • Vendor: I Am Melody
  • No ratings found yet!