Huulirasva Butterfly Transformation – 100 % luonnonkosmetiikkaa

5.90 

Pehmeä, voidemainen huulirasva, jonka raaka-aineina on käytetty kotimaista mehiläisvahaa, luomupellavansiemenöljyä, hunajaa sekä karitevoita. Puhdas luonnontuote on näyttävässä kotimaisessa pakkauksessa.

Huulirasva Butterfly Transformation – 100 % luonnonkosmetiikkaa

Huulirasvan raaka-aineina on käytetty kotimaista mehiläisvahaa, luomupellavansiemenöljyä, hunajaa sekä karitevoita. Butterfly Transformation -huulirasva on Suomessa valmistettu puhdas luonnontuote, joka on pakattu näyttävään kotimaiseen pakkaukseen. Pehmeä, voidemainen huulivoide on miellyttävä ja kosteuttava.

Pakkaus – 100 % vastuullinen valinta
Huulirasvoissa käytetyn Sulapac-pakkauksen raaka-aineet inspiroituvat niin ikään suomalaisesta metsästä. Pakkaus on valmistettu puukomposiitista, se on täysin vapaa mikromuoveista sekä on biohajoavaa materiaalia. Pakkauksen perhosen on maalannut suomalainen taiteilija Pia Koponen.

Butterfly transformation muistuttaa meitä uusiutumisesta, elämän virtauksesta ja kiertokulusta – heittäydy mukaan!

I am Melody of Art tuotesarja on valmistettu Suomessa ekologisista materiaaleista. Tuotteet ja pakkaukset saavat inspiraationsa suomalaisesta taiteesta ja jokaisessa tuotteessa on uniikki pala suomalaista taidetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huulirasva Butterfly Transformation – 100 % luonnonkosmetiikkaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • Store Name: I Am Melody
  • Vendor: I Am Melody
  • No ratings found yet!