Hyvinvointia ja parempaa oloa -ravintovalmennuspaketti

250.00 

Iloa ja energiaa arkeen juuri sinulle sopivan ruokavalion avulla!

Jos kaipaat lisää energiaa, apua verensokeriheittelyihin, makeanhimoon, erityisruokavalioihin (kasvisruokavalio, gluteeniton tai maidoton ruokavalio) tai vaikkapa tukea elämäntaparemonttiin, esimerkiksi näihin asioihin voidaan tässä paketissa keskittyä ruokavalion keinoin. Saat konkreettisia neuvoja ja vinkkejä sekä ruokareseptejä, apua ja tukea unohtamatta. Huomioidaan ongelmien juurisyyt sekä kehosi tila kokonaisuutena.

Terveyttä ja parempaa oloa -ravintovalmennus sisältää alkukonsultaation (1 x 2h) sekä kaksi seurantakonsultaatiota (2 x 1h). Ennen alkukonsultaatiota pyydän sinua pitämään kolmen päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jonka analysoin ensimmäiselle tapaamiskerralle. Saat ruokapäiväkirjan tekemiseen tarkat ohjeet, kun otat minuun ennen paketin ostamista yhteyttä sähköpostitse. Ruokapäiväkirjan ja alkukonsultaation haastattelun pohjalta teen sinulle suositukset ruokavaliomuutoksiin.

Ota ennen palvelun ostamista yhteyttä Pauliinaan [email protected] varataksesi ajan ja kerro, millaisiin oireisiin erityisesti kaipaat apua. Ravintovalmennus tapahtuu etänä keskiviikkoisin tai torstaisin klo 10-19 välillä. Lähetän sinulle sähköpostitse ruokapäiväkirjan täytettäväksi ohjeistuksineen, jonka jälkeen voit ostaa palvelun verkkokaupasta. Ravintovalmennus on myös oiva lahja miehelle, vaimolle, äidille tai ystävälle! Osamaksumahdollisuus Jousto- ja Fellow-laskulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvointia ja parempaa oloa -ravintovalmennuspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • No ratings found yet!