Palautumisvalmennus (3-5 kertaa)

270.00 465.00 

Valmennus on askel kohti hyvinvointia, parempaa stressinhallintaa ja palautumista. Valmennus voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin arjen stressikuormaa ja löytämään uusia näkökulmia palautumiseen tai antaa sinulle tukea erilaisista haasteellisista elämäntilanteista toipumiseen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Palautumisvalmennukseen osallistuminen on tietoinen askel kohti parempaa hyvinvointia, stressinhallintaa ja palautumista. Palautumisvalmennuksessa keskitymme etsimään ja löytämään sinulle sopivia keinoja kenties horjuvan tai kadonneen tasapainon saavuttamiseksi elämäsi eri osa-alueilla tai sinulle erityisiä haasteita aiheuttavassa tilanteessa. Keskitymme keho-mieli-yhteyden löytämiseen ja kehon viestien kuuntelemiseen matkallasi kohti parempaa palautumista ja stressinhallintaa.

Valmennus koostuu keskustelevasta, toiminnallisesta valmennuksesta, restoratiivisesta (palauttavasta) liikeharjoittelusta, hengitysharjoituksista sekä läsnäolo-, keskittymis- ja mielikuvaharjoitteista. Olennainen osa valmennusmatkaasi on valmennushetkien ulkopuolella, omassa arjessasi tapahtuva harjoittelu. Palautumisvalmennus noudattaa turvallista ratkaisukeskeisen valmennuksen prosessia, kuitenkin aina sinun tilanteesi yksilöllisesti huomioiden.

Palautumisvalmennus voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin arjen stressikuormaa ja löytämään uusia näkökulmia palautumiseen sekä stressinhallintaan. Valmennus voi myös auttaa hahmottamaan erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja tai löytämään uuden suunnan jumissa olevassa tilanteessa. Palautumisvalmennus voi antaa sinulle tukea erilaisista haasteellisista elämäntilanteista toipumiseen sekä itsemyötätunnon ja itsetuntemuksen kasvattamiseen. Palautumisvalmennus voi olla myös ihan yksinkertaisesti turvallinen ja rauhallinen läsnäolon hetki sinulle itsellesi.

Palautumisvalmennus voi toimia ratkaisukeskeisenä työkaluna esimerkiksi terapian tai lääketieteellisen hoidon rinnalla, ei kuitenkaan koskaan näiden korvaajana.

VALMENTAJASTA: Lotta on koulutettu Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentaja (Villa Mandala, 2021). Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Palautumisvalmennus toteutetaan lähtökohtaisesti etänä aamu- tai ilta-aikaan. Olethan yhteydessä [email protected] ennen verkkokauppaostostasi sopivan valmennusajan varmistamiseksi tai mikäli sinulla herää kysymyksiä. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava valmennuskokonaisuus. Valmennus toteutetaan lähtökohtaisesti kolmen tai viiden kerran kokonaisuutena. Ensimmäisen valmennuskerran kesto on 90 minuuttia, seuraavien 60 minuuttia. Mahdollisista lisävalmennuskerroista sovitaan erikseen tilanteesi ja tarpeesi mukaan.

Laajuus

3 kerran valmennuskokonaisuus, 5 kerran valmennuskokonaisuus, Lisävalmennuskerta

Lisävalmennuskerta

Lisävalmennuskerta, Ei lisävalmennuskertaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palautumisvalmennus (3-5 kertaa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • Store Name: Tmi Loivea
  • Vendor: Tmi Loivea
  • No ratings found yet!