PH® Sointukylpy / PH® Sointumatka

100.00 420.00 

PH® Sointukylpy tai PH® Sointumatka luo rentoutumisen hetkiä äänimaljojen ja fen gongin sointujen siivittämänä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Onko sinulla suunnitteilla tilaisuus, jossa haluat tarjota osallistujille oman rentoutushetken kauniiden äänimaljojen ja fen gongin sointujen ja soinnista syntyvän värähtelyn avulla? Tai haluaisitko viettää rentoutumiseen ja hyvinvointiin keskittyvän päivän kavereiden kesken ja kokea äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen?

Vibro-akustinen äänimalja- ja fen gong rentoutus toimii kokonaisvaltaisena rentoutumismenetelmänä. Äänimalja ja fen gong-rentoutus toteutetaan Sointukylpynä tai Sointumatkana – painottuen äänimaljojen ja gongin soittoon tai yhdistyen ohjattuun mielikuva-tai meditaatiomatkaan. 

Sointukylvyssä tai – matkassa äänimaljoja, fen gongia ja muita instrumentteja soitetaan lempeästi ja rauhallisessa rytmissä kehon läheisyydessä, rentoutujan ollessa mukavassa asennossa istuen tai maaten.

Ohjaajasta: Lotta käyttää äänimaljarentoutuksessa laadukkaita, terapiakäyttöön suunniteltuja Peter Hess® Therapie Klangschalen -äänimaljoja ja fen gongia (70 cm – soveltuu myös isompiin tiloihin). Lotta on valmistunut Sointukylpy- ja Sointumatkaohjaajaksi Suomen Peter Hess Akatemiasta (2021) ja hän kouluttautuu parhaillaan myös äänimaljahierojaksi. Lotta on myös kouluttautunut Hengähdyshetkiä®-palautumisvalmentaja. Voit tutustua Lottaan lisää täältä.

Lue lisää palvelusta täältä. 

 

Käytännön rajoitteet: 

Sointukylpy tai -matka voidaan toteuttaa yksilöille (huomioi minimiveloitus 60 €, sis. alv + mahdolliset matkakulut) tai ryhmille Etelä-Suomessa.

 

Ennen verkkokauppaostosta, olethan yhteydessä [email protected] ja kerro suunnitteilla olevan tilaisuutesi luonteesta, ajankohdasta ja osallistujamäärästä, sekä missä tilaisuus järjestetään. Huomioithan, että matkakuluista veloitetaan lisäkustannus. Lotta on sinuun pikimmiten yhteydessä saatuaan viestisi.

Osallistujamäärä

1 osallistuja, 2 osallistujaa, 3 osallistujaa, 4 osallistujaa, 5 osallistjuaa, 6 osallistujaa, 7 osallistujaa, 8 osallistujaa, 9 osallistujaa, 10 osallistujaa, 11 osallistujaa, 12 osallistujaa, 13 osallistujaa, 13 osallistujaa, 14 osallistujaa, 15 osallistujaa, 16 osallistujaa, 17 osallistujaa, 18 osallistujaa, 19 osallistujaa, 20 osallistujaa

Missä tilaisuutesi järjestetään?

Vihti, Karkkila, Lohja, Nurmijärvi, Siuntio, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Inkoo, Järvenpää, Kerava, Raasepori, Salo, Hanko, Porvoo, Loviisa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PH® Sointukylpy / PH® Sointumatka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • Store Name: Tmi Loivea
  • Vendor: Tmi Loivea
  • No ratings found yet!