Pysyvä painonpudotus -ravintovalmennuspaketti

440.00 

Painonpudotusta ja -hallintaa ilman kitudieettiä tai ateriankorvikkeita.

Oletko tehnyt itsellesi lupauksen painonpudotuksesta? Tai oletko kyllästynyt jojo-laihduttamiseen? Kaipaatko pysyvää painonhallintaa? Tässä ravintovalmennuksessa painonpudotus ei ole kitudieettejä, ateriankorvikkeita ja pikalaihdutusta. Sen sijaan keskitytään löytämään painonpudotuksen jarrut, vapauttamaan ne ja opetellaan syömään oikeaa ruokaa niin, että painon hallinta helpottuu. Pakettiin kuuluu myös ruokareseptejä, joita saat konsultaatioiden yhteydessä.

Pysyvän painonpudotuksen ravintovalmennuspaketti sisältää alkukonsultaation (1 x 2 h) sekä viisi seurantakonsultaatiota (5 x 1 h). Ennen alkukonsultaatiota pyydän sinua pitämään kolmen päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jonka analysoin ensimmäiselle tapaamiskerralle. Saat ruokapäiväkirjan tekemiseen tarkat ohjeet, kun otat minuun ennen paketin ostamista yhteyttä sähköpostitse. Ruokapäiväkirjan ja alkukonsultaation haastattelun pohjalta teen sinulle suositukset ruokavaliomuutoksiin. Muutokset otetaan käyttöön pienin askelin, sinun elämäntilanteesi huomioon ottaen; mikä on työtilanteesi, teetkö vuorotyötä, onko sinulla pieniä lapsia, mikä on stressitasosi. Palveluun kuuluu apu ja tuki myös konsultaatioiden välillä sekä tarvittaessa ravintolisäsuositukset koko prosessin ajan. Kauttani pääsee myös Puhti-laboratorioon.

Ota ennen palvelun ostamista yhteyttä Pauliinaan [email protected] varataksesi ajan ja kerro, mihin erityisesti kaipaat apua. Ravintovalmennus tapahtuu etänä keskiviikkoisin tai torstaisin klo 10-19 välillä. Lähetän sinulle sähköpostitse ruokapäiväkirjan täytettäväksi ohjeistuksineen, jonka jälkeen voit ostaa palvelun verkkokaupasta. Ravintovalmennus on myös oiva lahja miehelle, vaimolle, äidille tai ystävälle! Osamaksumahdollisuus Jousto- ja Fellow-laskulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pysyvä painonpudotus -ravintovalmennuspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • No ratings found yet!