Kestävään hyvinvointiin

Sukelluskokeilu

(3 tuotearviota)

79.00 

Oletko miettinyt miltä tuntuisi leijua painottomana, vain omaa hengitystä kuunnellen? Ympärillä lämmin, sinua kannatteleva vesi. Sukelluskokeilu sisältää lyhyen teoriaosuuden, opastuksen laitteiden käyttöön ja vie sinut rennolla ja turvallisella tavalla tutustumaan vedenalaiseen maailmaan.

Vesi on elementtinä parhaimmillaan palauttava ja rentouttava. Vien sinut turvallisesti ja rauhallisesti opastaen kokeilemaan miltä tuntuu hengittää veden alla ja antautua nauttimaan veden kannattelevasta ja hellivästä tuesta. Kuka tietää mihin seikkailuihin tämä kokeilu sinut viekään? Voit myös ostaa kokeilun lahjaksi vaikkapa puolisollesi ja itsellesi tai vaikka koko perheelle!

Kokeilu toteutetaan Dive Finlandin tiloissa Espoon Otaniemessä osoitteessa Kivimiehentie 2, Espoo. Kokeilu toteutetaan pääsääntöisesti iltaisin tai viikonloppuisin, tarkemman ajan voit varata suoraan ottamalla minuun yhteyttä. Kokeilu kestää noin kolme tuntia.

Kokeiluun mukaan tarvitset vain uimapuvun, pyyhkeen sekä muut henkilökohtaiset pesuaineet. Muut varusteet löytyvät paikanpäältä. Aluksi käymme läpi sukelluksen perusperiaatteet ja täytämme terveysselvityksen jonka jälkeen siirrymme altaalle. Tutustumme rauhallisesti varusteisiin ja siihen miltä tuntuu hengittää paineilmaa kasvot vedessä. Kaikki tapahtuu sinulle sopivassa tahdissa!

Mitä kokeilussa sitten oikein tapahtuu? Katso videolta:

 

Kokeilun sinulle turvallisesti toteuttaa SSI ja CMAS kouluttaja Ruut. Ostettuasi kokeilun laita minulle viestiä [email protected] ja sovitaan kokeilulle sopiva aika. Lue lisää minusta täältä.

3 arviota tuotteelle Sukelluskokeilu

 1. Matti (varmistettu kirjoittaja)

  En varsinaisesti halunnut kokeilla laitesukellusta vaan kerrata vanhoja taitoja pitkän sukellustauon jälkeen. Ruutin kanssa oli helppo sopia järjestelystä ja ajasta. Paikka on siisti ja tilava.
  Aloitimme session keskustelemalla taustoista ja kertaamalla perusasioita. Tämä olikin hyvä tapa päästä pienestä alkujännityksestä eroon. Sitten olikin aika etsiä sopivat varusteet ja kerrata niiden kasaaminen ja toiminta. Varsinainen sukellus sujuikin sitten hyvän kuivaosuuden jälkeen helposti. Aloitimme seisontasyvyisessä vedessä ja tästä siirryimme vähitellen syvempään veteen kertaamaan tasapainotusta, maskin tyhjennystä ja muita perusasioita. Vajaan tunnin sukelluksen jälkeen pääsi vielä saunaan.
  Lähdin hakemaan varmuutta siihen, että kun lähden seuraavalle sukellukselle. voin olla luottavaisin mielin ilman pelkoa turhasta säheltämisestä. Sain sen mitä tavoittelin. Ruutilla on hyvä, kannustava ja rauhallinen ote kouluttamiseen. Voin lämpimästi suositella sukelluskokeilua tai kertausta hänen kanssaan!

 2. Ari-Pekka Kujala

  Sain ensikosketuksen sukellukseen tämän kokeilun myötä, jonka sain lahjaksi.
  Teoriaosuus käytiin ensin läpi ennen altaaseen menoa. Ruut kertoi asiat selkeästi ja otti hyvin huomioon sen, että kyseessä oli ensikertalainen. Altaassa edettiin täysin ohjattavan ehdoilla.
  Kaikki sujui hyvin ja kokemus oli hieno. Tästä on hyvä jatkaa!
  Ruut on hyvä ja ammattitaitoinen ohjaaja ja hän osasi ottaa todella hyvin ohjattavan taitotason huomioon. Suosittelen kokemusta kaikille, jotka haluavat saada enemmän tietoa sukelluksesta ja päästä kokeilemaan sitä.

 3. Ismo Autio (varmistettu kirjoittaja)

  Ruut ohjasi meitä ensikertalaisia varmoin ja rauhallisin askelin laitesukelluksen maailmaan. Sukelluksen perusasioihin tutustuminen oli mukava tehdä lämpimässä tilassa ja kirkkaassa vedessä sukellukseen soveltuvassa altaassa. Tekniikkaharjoittelu oli hyvä ja helppo tehdä altaassa olevalla tasanteella. Siitä sitten syvemmälle aina 5 metrin syvyyteen. Ruut oli altaassa rauhallinen ja selkeä opettaja, se toi omaan tekemiseen varmuutta ja rohkeutta. Kokemus sai meidät innostumaan sukeltamisesta Suosittelen kokeilemaan 👍

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

 • Store Name: Watermelody
 • Vendor: Watermelody
 • 5.00 rating from 3 reviews
No product has been found!