Sukelluskokeilu

(1 tuotearvio)

69.00 

Oletko miettinyt miltä tuntuisi leijua painottomana, vain omaa hengitystä kuunnellen? Ympärillä lämmin, sinua kannatteleva vesi. Sukelluskokeilu sisältää lyhyen teoriaosuuden, opastuksen laitteiden käyttöön ja vie sinut rennolla ja turvallisella tavalla tutustumaan vedenalaiseen maailmaan.

Vesi on elementtinä parhaimmillaan palauttava ja rentouttava. Vien sinut turvallisesti ja rauhallisesti opastaen kokeilemaan miltä tuntuu hengittää veden alla ja antautua nauttimaan veden kannattelevasta ja hellivästä tuesta. Kuka tietää mihin seikkailuihin tämä kokeilu sinut viekään? Voit myös ostaa kokeilun lahjaksi vaikkapa puolisollesi ja itsellesi tai vaikka koko perheelle!

Kokeilu toteutetaan Dive Finlandin tiloissa Espoon Otaniemessä osoitteessa Kivimiehentie 2, Espoo. Kokeilu toteutetaan pääsääntöisesti iltaisin tai viikonloppuisin, tarkemman ajan voit varata suoraan ottamalla minuun yhteyttä. Kokeilu kestää noin kolme tuntia.

Kokeiluun mukaan tarvitset vain uimapuvun, pyyhkeen sekä muut henkilökohtaiset pesuaineet. Muut varusteet löytyvät paikanpäältä. Aluksi käymme läpi sukelluksen perusperiaatteet ja täytämme terveysselvityksen jonka jälkeen siirrymme altaalle. Tutustumme rauhallisesti varusteisiin ja siihen miltä tuntuu hengittää paineilmaa kasvot vedessä. Kaikki tapahtuu sinulle sopivassa tahdissa!

Kokeilun sinulle turvallisesti toteuttaa SSI ja CMAS kouluttaja Ruut. Ostettuasi kokeilun laita minulle viestiä [email protected] ja sovitaan kokeilulle sopiva aika. Lue lisää minusta täältä.

1 arvio tuotteelle Sukelluskokeilu

  1. Matti (varmistettu kirjoittaja)

    En varsinaisesti halunnut kokeilla laitesukellusta vaan kerrata vanhoja taitoja pitkän sukellustauon jälkeen. Ruutin kanssa oli helppo sopia järjestelystä ja ajasta. Paikka on siisti ja tilava.
    Aloitimme session keskustelemalla taustoista ja kertaamalla perusasioita. Tämä olikin hyvä tapa päästä pienestä alkujännityksestä eroon. Sitten olikin aika etsiä sopivat varusteet ja kerrata niiden kasaaminen ja toiminta. Varsinainen sukellus sujuikin sitten hyvän kuivaosuuden jälkeen helposti. Aloitimme seisontasyvyisessä vedessä ja tästä siirryimme vähitellen syvempään veteen kertaamaan tasapainotusta, maskin tyhjennystä ja muita perusasioita. Vajaan tunnin sukelluksen jälkeen pääsi vielä saunaan.
    Lähdin hakemaan varmuutta siihen, että kun lähden seuraavalle sukellukselle. voin olla luottavaisin mielin ilman pelkoa turhasta säheltämisestä. Sain sen mitä tavoittelin. Ruutilla on hyvä, kannustava ja rauhallinen ote kouluttamiseen. Voin lämpimästi suositella sukelluskokeilua tai kertausta hänen kanssaan!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vendor Information

  • Store Name: Watermelody
  • Vendor: Ruut Vesenterä
  • 5.00 5.00 rating from 1 review
No product has been found!