Hyvinvoiva huipputiimi -valmennuksen osio 1 (yhteisöllisyys)

310.00 

Huipputiimi on verkossa järjestettävää tiimivalmennusta, jonka tarkoituksena on päivittää oman työpaikan toimintakulttuuria onnistumista tulevaksi sekä tukea työssä jaksamista, itsensä johtamista ja työhyvinvointia. Punaisena lankana on työn kehittäminen, muutoskykyisyyden tukeminen sekä työpaikan vuorovaikutuksen vahvistaminen.

Oletko etsinyt tiimivalmennusta, joka olisi helppokäyttöinen, ajasta ja paikasta riippumaton, alalle kuin alalle soveltuvaa, ja jonka avulla voisit tuunata tiimisi toimintakulttuurin timanttiseksi?

Huipputiimi-verkkovalmennuksen tarkoituksena on päivittää oman työpaikan toimintakulttuuria onnistumista tulevaksi sekä tukea työssä jaksamista, itsensä johtamista ja työhyvinvointia. Punaisena lankana on työn kehittäminen, muutoskykyisyyden tukeminen sekä työpaikan vuorovaikutuksen vahvistaminen.

Työhyvinvointia edistävät tutkitusti selkeät, yhteiset tavoitteet, psykologisesti turvallinen ilmapiiri sekä itseymmärryksen lisääntyminen. Näitä teemoja käydään monipuolisesti läpi tiimivalmennuksen aikana. Kokonaisuuden tavoitteena on lisätä osallistujien resilienssiä eli muutoskykyisyyttä. Resilienssillä tarkoitetaan kykyä kohdata onnistuneesti kuormittavia tai toimintakykyä uhkaavia tilanteita sekä kykyä palautua tällaisista tilanteista. Kiivastahtisessa ja monesti yllättäen muuttuvassa työelämässä muutoskykyisyys on tärkeää: miten väistämättömiä muutoksia voisi hyväksyä ja miten voisi säilyttää toimintakykynsä muutosten äärellä?

Lue koko palvelukuvaus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvoiva huipputiimi -valmennuksen osio 1 (yhteisöllisyys)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

No product has been found!