Toimiva vatsa -ravintovalmennuspaketti

300.00 

Kun vatsa ei toimi, mikään ei toimi.

Turvottaako? Ummettaako? Toimiiko vatsasi epäsäännöllisen säännöllisesti? Mikään ei toimi, jos vatsa ei toimi. Tässä ravintovalmennuksessa keskitytään vatsan hyvinvointiin niin, että sekä sinä että vatsasi saisitte rauhan. Ravintovalmennuksessa etsitään ja korjataan vatsan toimintaan epäsuotuisasti vaikuttavia tekijöitä ja hoidetaan suoliston epätasapainotiloja. Valmennus sopii hyvin IBS:stä tai muista toiminnallisista vatsaoireista kärsiville.

Toimiva vatsa -paketti sisältää alkukonsultaation (1 x 2h) sekä kolme seurantakonsultaatiota (3 x 1h).  Ennen alkukonsultaatiota pyydän sinua pitämään kolmen päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jonka analysoin ensimmäiselle tapaamiskerralle. Saat ruokapäiväkirjan tekemiseen tarkat ohjeet, kun otat minuun ennen paketin ostamista yhteyttä sähköpostitse. Ruokapäiväkirjan ja alkukonsultaation haastattelun pohjalta teen sinulle suositukset ruokavaliomuutoksiin. Muutokset otetaan käyttöön pienin askelin suoliston kunto ja stressitasot huomioon ottaen. Palveluun kuuluu apu ja tuki myös konsultaatioiden välillä sekä tarvittaessa ravintolisäsuositukset koko prosessin ajan. Huomioithan aina ruoansulatuskanavan oireissa, että akuuteissa tapauksissa, jos kivut ovat kovia tai ulosteessa on verta, tulee tällöin kääntyä lääkärin puoleen.

Ota ennen palvelun ostamista yhteyttä Pauliinaan [email protected] varataksesi ajan ja kerro, millaisiin oireisiin erityisesti kaipaat apua. Tarvittaessa käännytän sinut ensin lääkärin puoleen. Ravintovalmennus tapahtuu etänä keskiviikkoisin tai torstaisin klo 10-19 välillä. Lähetän sinulle sähköpostitse ruokapäiväkirjan täytettäväksi ohjeistuksineen, jonka jälkeen voit ostaa palvelun verkkokaupasta. Ravintovalmennus on myös oiva lahja miehelle, vaimolle, äidille tai ystävälle! Osamaksumahdollisuus Jousto- ja Fellow-laskulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toimiva vatsa -ravintovalmennuspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vendor Information

  • No ratings found yet!